ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

print
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η εταιρεία μας PAINTBULL HELLAS νόμιμος εκπρόσωπος της μητρικής PAINTBULL USA από το 2006 και με δίχτυο 13 καταστημάτων στην Ελλάδα είναι πρωτοπόρος στον κλάδο των μικροεπισκευών και της περιποίησης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Συνυφασμένο το όνομα μας με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ, την 5 ετή ΕΓΓΥΗΣΗ, αλλά και τις ΠΡΟΣΙΤΕΣ στον κάθε Έλληνα καταναλωτή τιμές μας των υπηρεσιών, μας καθιέρωσαν στην πρώτη θέση των εταιρειών μικροεπισκευών στην Ελλάδα και το πιο αναγνωρίσιμο BRAND στον κλάδο μας.

Τώρα λοιπόν μετά από την 10 ετή επιτυχημένη μας παρουσία στην Ελληνική Αγορά δημιουργήσαμε την PAINTBULLPROTEC που δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση μοναδικών υλικών ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ προσφέροντας λύσεις στα καθημερινά πρόβλήματα της ζωής τόσο στον Επαγγελματία όσο και στον Ιδιώτη.

 

Έτσι λοιπόν μετά από 2 ετής δοκιμές κατασκευάσαμε το μοναδικό υλικό PAINTBULL 9H το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γυάλινη touch screen οθόνη κινητών τηλεφώνων και  tablets και  να τις προστατέψει από τις  εκδορές  δίδοντας από εμάς και 2ΕΤΗ γραπτή  ΕΓΓΥΗΣΗ.

Επιπλέον η συνεργασία με τον οίκο VOSSEN LABORATORIES ο οποίος είναι παραγωγός μοναδικών προϊόντων  ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  που δίνουν λύσεις στην καθημερινή ζωή μας και σαν Ιδιώτες και σαν Επαγγελματίες έχουμε ένα σύνολο προϊόντων που μας καθιστούν μοναδικούς στο τομέα της ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.