Συχνές ερωτήσεις

print
Συχνές ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Η εταιρεία PAINTBULL HELLAS εξελίσεται και δημιουργεί νέα μοναδικά προιόντα και τα προσφέρει στην Ελληνική αγορά με αποκλειστικό και επαγγελματικό τρόπο κρατώντας πάντα υψηλή ποιότητα εργασιών με πάντα προσιτές τιμές σε σχέση με τις παροχές της.

Τι είναι το PAINTBULL 9H;

Το υλικό PAINTBULL 9H είναι ένα μοναδικό υλικό που αναπτυχθηκε αρχικά για την προστασια των οθόνων που χρεισημοποιούνται στο διαστημα 1ον για να μην επιρεάζονται από τις κοσμικές ακτινοβολίες και 2ον να αυξάνουν τη μηχανική τους αντοχή κατα 10 φορές.Άρα από το διαστημα κατευθείαν στις συσκευές μας μέσω της PAINTBULL HELLAS

Μπορει να αφαιρεθεί το PAINTBULL 9H μετά την εφαρμογή ;

Το υλικό αφαιρείται μόνο απο την αντιπροσωπεία με ειδική κατεργασία και μηχάνημα χωρίς να χρειαστεί να ανοιχτεί. Για το λόγο αυτό η εφαρμογή του γίνεται μόνο απο εξουσιοδοτημένους εφαρμοστές.

Πόσο διαρκεί η προστασία του  PAINTBULL 9H;

Η διάρκεια  ζωής του υλικού είναι πάνω απο 5 έτη και γι αυτό το λόγο δίδεται 2ΕΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ  .Είναι το λιγότερο που μπορεί να προσφέρει από την εταιρεία μας στους εκλεκτούς πελάτες που θα εμπιστευτούν τα προιόντα μας.

Πού θα βρώ τα προιόντα PAINTBULL 9H

Tα προιόντα μας δεν πωλούνται ηλεκτρονικά ή λιανικώς παρά μόνο εφαρμόζονται απο εξειδικευμένους εφαρμοστές. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να αποκτήσετε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ προστασία στην συσκευή σας είναι μέσω της ιστιοσελίδα μας να διαλέξετε τον πιο κοντινό σας ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ .

Γιατι να διαλέξω προστασία οθόνης PAINTBULL 9H ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ;

Η ερωτηση αυτή είναι η πιό λογική η πιό συχνή αλλά ίσως και η πιο εύκολη να απαντηθεί απο την μεριά της εταιρείας μας. Για πολλούς βασικούς λόγους.    ​​ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ - ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΜΠΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ -ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ 

Η προστασια ειναι αμεση μετα την εφαρμογη ;

Προσπαθώντας οι ερευνητές του PAINTBULL 9H να εξασφαλίσουν την γρηγορότερη χρήση μετά την εφαρμογή της ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ συσκευής κατάφερε και πέτυχε μετά απο 30 λεπτά η συσκευή να είναι έτοιμη προς χρήση έτσι ώστε να μην αποχωριστούμε ούτε στιγμή συσκευές που είναι ταυτόχρονα και εργαλεία δουλειάς για τους περισσότερους απο εμάς με μερικές υποχρεώσεις ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΥΣΤΗΡΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ μετά την εφαρμογή. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 4 ΩΡΕΣ ΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΙΔΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟ ΠΑΝΙ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΘΗΚΗ - ΣΕ 24 ΩΡΕΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ.

Πώς μπορώ να γίνω συνεργάτης

Η εταιρεία απευθύνεται σε καταστήματα εμπορίας και συσκευής ηλεκτρονικών συσκευών Πανελλαδικά. Η εταιρεία μας προσφέρει την ανάλλογη εκπαίδευση και τις εγγυήσεις για τις εφαρμογές που κάνουν οι εξουσιοδοτημένοι απο εμάς τεχνικοί. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9730900 η μέσω της φόρμας που υπάρχει στην επικοινωνία και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Που μπορεί να εφαρμοστεί

Το PAINTBULL 9H μπορεί να εφαρμοστεί σε πληθώρα υλικών συσκευών και αντικειμένων. Πιστοποιημένες ιδιότητες έχει για κινητά - τάμπλετς και συσκευές touchscreen για να μας δώσει τις πλήρης ιδιότητες . Δεν παύει η εταιρεία να εφαρμόζει το ίδιο υλικό και σε επιφάνειες όπως κρύσταλα φακούς οράσεως και φωτογραφικών μηχανών σε πλαστικο - γυαλί - μέταλο κλπ. Για οποιαδήποτε προστασία σε επιφάνειςε και συσκευές που επιθυμείτε μπορε΄πιτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας η να στείλετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας που θα βρείτε στην επικοινωνία.